Wat krijg je?

Roy’s Rose Compass® laat je talenten zien in diverse situaties en vanuit diverse rollen.

Lees meer

Wat is het resultaat?

Het resultaat komt in een rapportage. Deze rapportage is persoonlijk en beschrijft...

Lees meer

Hoe werkt het?

De RRCompass online-scan is volledig digitaal. Via internet ontvang je een persoonlijk uitnodiging.

Lees meer

Privacy Statement

Bij RRCompass hechten we zeer veel belang aan uw privacy en de vertrouwelijkheid ervan. Dat is de reden waarom we uw data met de grootste zorg behandelen. Door de wijzigingen in de reglementering m.b.t. de bescherming van persoonsgegevens die in voege treden op 25 mei 2018 is ons Privacybeleid bijgewerkt. We nodigen u uit om dit beleid even door te nemen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en van de belangrijkste punten ter zake als gebruiker van RRCompass.


Korte versie:
RRCompass is qua privacy zoals het hoort, nl precies zoals we zelf ook behandeld willen worden als het gaat om privacy Voor een optimaal gebruik van onze diensten verzamelen we een aantal persoonsgegevens, zoals uw naam en e-mailadres en uw resultaten van de RRCompassScan.
RRCompass is verantwoordelijk voor het verwerken van deze data en verbindt zich ertoe om de vereisten van de privacywetgeving te respecteren.
Daarom verzamelen we enkel die gegevens die gerechtvaardigd zijn in het kader van onze activiteiten en onze interactie met u. In dit proces schermen we deze gegevens af en gaan deze nooit delen met derden, die niets met RRCompass te maken hebben.
U kunt  altijd vragen, via een mail, om uw persoonsgegevens, cq uw naam en e-mailadres, te verwijderen.
Dit is de korte versie van dit privacystatement.

Uitgebreide versie:
Conform de juridische regels, vindt u hieronder nog een uitgebreide versie van onze privacyregels.

Wanneer is deze privacystatement van toepassing?
Deze privacystatement is van toepassing op uw persoonsgegevens die wij verzamelen, delen en opslaan wanneer u deelneemt aan de RRCompassScan, onze website bezoekt en informatie vraagt of wanneer u op een andere manier contact met ons hebt.
Onze website bevat links naar websites van derden, cq onze RRC-Consultants. Deze privacystatement is niet van toepassing op het verzamelen van gegevens via de genoemde websites en wij zijn daar ook niet verantwoordelijk voor. Zie het privacybeleid van de desbetreffende website (indien aanwezig) voor meer informatie.
De gegevens voor onze RRC-Consultants zijn extra beveiligd middels een inlogsysteem met een persoonlijk gebruikersnaam en een persoonlijk wachtwoord.

Welke persoonsgegevens worden verzameld?
Wij verzamelen de persoonsgegevens die u ons overmaakt bij deelname aan de RRCompassScan.  We hoeven niet alles van u te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om uw deelname zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

 • Voor-en achternaam:  Zodat we weten dat de RRCompassScan en/of de RRCompass-rapportage(s) écht voor u zijn en niet voor iemand anders.
 • Geboortedatum en geslacht: Zodat we de resultaten kunnen gebruiken voor statistisch wetenschappelijk onderzoek. Uiteraard worden deze resultaten anoniem verwerkt.
 • E-mailadres: Daar sturen we niet alleen de uitnodiging voor de RRCompassScan naartoe, maar ook de RRCompass-rapportage(s). Verder wordt dit e-mailadres niet gebruikt of ingezet voor andere doeleinden.

Deze persoonsgegevens worden automatisch beveiligd met een persoonlijke code bij elke gebruiker, zodat niemand, buiten de daartoe bevoegden, toegang heeft tot de resultaten van deze RRCompassScan.
Daarnaast gebruiken wij uw persoonsgegevens voor interne administratieve doeleinden, zoals onze administratie en om te voldoen aan onze wettelijke en fiscale verplichtingen. Bepaalde factuurgegevens moeten we tijdelijk bewaren voor de Belastingdienst. Deze gegevens worden na de juridisch verplichte periode automatisch verwijderd.

Wilt u na het beëindigen van onze dienstverlening uw persoonsgegevens, cq uw naam en e-mailadres, verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer en met wie worden persoonsgegevens gedeeld?
Uw persoonsgegevens die we verzamelen worden niet met externe derde partijen van RRCompass gedeeld, met uitzondering aan die bedrijven die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. Dit zijn de RRC-Consultant waar u contact mee heeft,  ons automatiseringsbedrijf, die de digitale verwerking van onze bedrijfsvoering behartigt, en onze registeraccount. Daarbij is  alle uitwisseling geregeld volgens de nodige veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Zowel intern en/of extern zijn daar afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid garanderen.
Daarnaast zullen wij uw persoonsgegevens in de toekomst enkel delen met een derde partij wanneer we verplicht aan een wettelijk verzoek dienen te voldoen als gevolg van een wettelijke procedure.

Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard?
We hanteren hier een hele heldere regel in: we bewaren uw gegevens niet langer dan u wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen.
Wilt u dus uw persoonsgegevens, cq uw naam en e-mailadres, verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe worden uw persoonsgegevens nog extra bij ons beveiligd?
Ter beveiliging van uw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

 • Elke RRCompassScan is beveiligd met een persoonlijke code bij elke deelnemer, zodat niemand, buiten de daartoe bevoegden, toegang heeft tot de resultaten van deze RRCompassScan.
 • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
 • We werken alleen met topleveranciers qua administratie en automatisering die hun gegevensbeveiliging juridisch in orde hebben.
 • We versturen uw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
 • Al onze mensen die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met uw gegevens. 

Hoe gaan we om met het controleren van en eventuele wijzigingen in dit beleid?
We zullen regelmatig controleren of we aan dit privacybeleid voldoen.
Indien het nodig is om belangrijke wijzigingen aan te brengen aan de wijze waarop we omgaan met uw persoonsgegevens of aan het privacybeleid, zullen we dit duidelijk aangeven, zoals bijvoorbeeld via een e-mail, zodat u de kans heeft om de wijziging(en) te bekijken en te reageren, en door de gewijzigde verklaring op onze website(s) te publiceren.

Dit privacystatement is opgesteld in mei 2018 en vervangt alle eerdere versies.

 Laatste update: 25 mei 2018

RRCompass was onlangs te gast in het ondernemersprogramma Azaken Live van Almere

AZakenLive WTC Almere Fotograaf ShannaHillebrand SHP 8684

In de afgelopen jaren hebben diverse organisaties en professionals gebruik gemaakt van de diensten van RRCompass. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de referenties

Wij maken onderscheid tussen drie categorieën. Klik hieronder op de categorie die voor u van toepassing is voor meer informatie.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. 

 

 

IK ben IK 

Ontdek in slechts 2 dagdelen wat je waard bent!

Wens je een sterk profiel in slechts 2 dagdelen? Ontdek en laat zien wie je bent!
Jij staat die dagen centraal en krijgt de volledige aandacht.
Je gaat naar huis met een concreet stappenplan om je kansen op succes en geluk te vergroten.

De prijs van dit exclusieve programma is € 897,- (ex BTW)

Weet wel dat jij uniek bent en dat ook kunt laten zien!

In 2 dagdelen leer je meer over jezelf, jouw talenten en competenties en de inzet ervan. Je komt te weten welke partner het best bij je past. Je ontdekt in welke organisatiecultuur jij je thuis voelt. Aan het einde van de dag weet jij hoe jij in het leven wilt staan en hoe jij je het liefst door deze wereld begeeft. Je krijgt daarbij tips om je te laten zien en om gezien te worden. Zo vergroot je de kans op succes en maak je werk van je leven. Je krijgt niet alleen inzichten maar je zal ook de effecten ervaren. Het is dus niet alleen luisteren maar ook doen!  

 

 Wat houdt de VIP-dag ‘IK ben IK’ precies in?

 •           Je ontdekt waarom je dingen doet zoals je ze doet
 •           Je leert hoe je je talenten en competenties effectief gebruikt
 •           Je ontdekt hoe je beter gezien wordt op je werk en in je privé
 •           Je leert die partner en die relatie(s) te vinden die jou gelukkig maken
 •           Je ontdekt het werk en de omgeving die bij je passen
 •           Je leert hoe jij jezelf en anderen stimuleert tot denken en doen

Tijdens deze dagen krijg je 100% mijn individuele aandacht. Deze dagen zijn dus exclusief voor jou!
Je gaat naar huis met een onderscheidend vermogen om te zien en gezien te worden in elke omgeving die bij je past.

LET OP: je moet wel bereid zijn om aan de slag te gaan om ook na deze Vip-dag blijvend resultaat te behalen.

7 mogelijke redenen om je deze dagen te gunnen

 •           Omdat je leert je kans op succes en geluk te vergroten
 •           Omdat je leert hoe de juiste keuzes in je leven te maken
 •           Omdat je leert de partner te ontdekken die bij jou past
 •           Omdat je de stappen leert om zichtbaar te zijn en door anderen gezien te worden
 •           Omdat je naar huis gaat met een concreet stappenplan naar succes en geluk
 •           Omdat je alleen maar dat krijgt wat je nu hebt, als je blijft doen wat je altijd doet
 •           Omdat dit allemaal kan in slechts 2 dagdelen  

 

Wat heb je aan het eind van de Vip-dag?

 •           Je hebt inzicht in jouw belangrijkste talenten en competenties
 •           Je weet je talenten en competenties effectiever in te zetten
 •           Je hebt je focuspunten om gelukkiger in het leven te staan
 •           Je weet hoe te reageren in diverse situaties
 •           Je weet welk werk, bedrijf of organisatie bij je past
 •           Je weet met welke partner je samen gelukkig kunt zijn
 •           Je hebt een stappenplan om zichtbaar te worden
 •           Je hebt één of meerdere stappen al gezet
 •           Je weet welke systematiek je moet hanteren om gezien te worden door je omgeving
 •           Je zit lekkerder in je vel 

Klanttestimonials

“Reinhilde leerde me mezelf te blijven en dit ook op een positieve manier te tonen. Het heeft me geholpen in mijn studiekeuze en het zoeken naar het bedrijf dat het beste bij me past. Nog steeds raadpleeg ik mijn rapportage bij een volgende stap in mijn carrière.”
R V, accountmanager VodafoneZiggo, Amsterdam

“Reinhilde heeft me meer inzicht in mezelf gegeven. Ik was verbaasd over de snelle manier waarop dat ging. Daarbij neem ik ter harte hoe ik me telkens op een positieve manier zichtbaar maak en gezien wordt door mijn omgeving.”
H S, Sociale raadsvrouw

“Mijn ervaring is dat er met coaching altijd veel gepraat wordt over WAT maar weinig over HOE. Bij Reinhilde is dat anders: bij het WAT krijg je meteen ook het HOE. Deze concrete benadering én geplaatst in mijn eigen situatie, is zeer verhelderend. Deze VIP-dag is een aanrader”
L B, LOUI-C Training & Coaching

“Om telkens de keuze te maken die het beste bij je past, is het waardevol om te weten waar jouw unieke sterke punten liggen. Dat heb ik geleerd. Daarbij voorziet Reinhilde je van alle tools die je nodig hebt om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. De stimulans en het enthousiasme van Reinhilde werkt aanstekelijk.”
R O, HRmanager Jeugdzorg 

"Door te zien dat ik sommige kwaliteiten inzet in mijn privé en niet in mijn functie, begreep ik de reden waarom de communicatie met personeel anders liepdan verwacht. Nog beter is dat ik nu sleutels heb om deze communicatie wel goed aan te pakken. waardoor ik meteen resultaat zie."
P.DS, directeur

 Is de VIP-dag ‘IK ben IK’ wat voor jou?

Wens je een frisse nieuwe kijk op je carrière en leven te ontdekken, of ben je een starter die voor een keuze staat, dan is deze VIP-dag iets voor jou.
"IK ben IK” is actief en leerzaam.
Je leert jouw talenten en competenties ambitieus te gebruiken in waar jij uniek bent en je ontdekt de omgeving die bij jou past.
Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je kunt benutten om jouw weg naar succes en geluk in het leven te vergroten.

Investering:

De prijs voor deze exclusieve Vip-dag ‘IK ben IK’ is slechts € 897,-, excl Btw.

Meer weten?

Wil je nog meer weten of deze dag bij jou en jouw expertise past? Neem vrijblijvend contact met me op!

Actie

Start de scan NU met 20% korting! Je betaalt geen € 595,00 maar slechts € 476,- (excl. BTW). Dat is dan € 119 korting! Na het maken van de scan ontvang je de rapportage + extra de rapportage over jouw Loopbaan-of Studiebegeleiding, inclusief een uitgebreide bespreking.

 1. Voornaam*
  Vul uw voornaam in.
 2. Achternaam*
  Vul uw achternaam in.
 3. Telefoonnummer
  Vul uw telefoonnummer in.
 4. Email*
  Vul uw email adres in.
 5. Tot welke leeftijdscategorie behoort u?*
  Ongeldige keuze
 6. Totaalbedrag ex BTW
  € 0,00
 7. Betaling via

Start de scan!

Benieuwd waar jouw intrinsieke motivatie en competenties liggen? Benieuwd naar een concreet antwoord voor jouw Loopbaan- of Studieoriëntatie? De online scan van RRCompass biedt uitkomst! 

Na het maken van de scan ontvang je de volledige rapportage met de 4 kompassen + extra de rapportage met jouw Loopbaan-of Studieoriëntatie + extra de uitgebreide bespreking.

RRCompass Consultants

opendoor louic
LEEF JE PASSIE logo
monique dekker logo skam logo

Certificering

leergang-rrcompass

Wil jij anderen op professionele wijze helpen met het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten? Volg de leergang en wordt coach!

Gedurende 9 maanden wordt je klaargestoomd om aan de slag te gaan als RRCompass-Consultant/coach! Perfect voor leidinggevenden, HRM-ers, docenten, studiebegeleiders, psychologen, orthopedagogen, professionele coaches en/of coaches in opleiding. voor dit jaar is de eerste leergang alweer gestart. 

In het najaar van 2017 start de volgende Leergang. Als je je tijdig inschrijft maak je gebruik van de speciale early bird actie. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!
Lees meer

Nieuwsbrief

 1. E-mail adres:
  Vul uw email adres in.
 2. Voornaam:
  Vul uw voornaam in.
 3. Achternaam:
  Vul uw achternaam in.

Contact

Roy's Rose Compass

De Kil 46-48

8255 RR Swifterbant

T: 0321-322457

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.